На Волині п'яний водій за 50 доларів намагався відкупитися від патрульних

На Волині п'яний водій за 50 доларів намагався відкупитися від патрульних

У Маневичах поліцейські виявили п’яного водія. Порушник намагався відкупитися від правоохоронців. 

Щодо нього слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди поліцейському, інформує ГУНП у Волинській області. 

Учора, 5 грудня, по вулиці Вокзальна у Маневичах співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього зупинили автомобіль Volkswagen Touran. За кермом транспортного засобу перебував 50-річний місцевий житель.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння із застосуванням спеціального приладу «Драгер», однак чоловік відмовився це робити.

Згодом, щоб уникнути адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення, водій надав поліцейським хабара – 50 доларів США, які поклав у службових автомобіль правоохоронців.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, факт. надання неправомірної вигоди задокументували, гроші вилучили.

Тепер чоловікові загрожує, зокрема, від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Окрім цього за керування транспортом у стані сп’яніння поліцейські склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійця з Волині генерал Залужний нагородив «Сталевим хрестом»
Наступна новина Відійшов у вічність відомий волинський художник
Останні новини
Схожі новини