Більше 50 тисяч волинян платять за газ онлайн

Більше 50 тисяч волинян платять за газ онлайн

Понад 20% клієнтів "Волиньгаз збуту" вирішують газові питання через електронний особистий кабінет.

Більше 50 тисяч людей подають показники і платять за блакитне паливо дистанційно, з власного комп’ютера або мобільних додатків, – повідомляє прес-служба підприємства.

На сьогодні ТОВ "Волиньгаз збут" для оперативного вирішення питань пропонує своїм споживачам близько десятка онлайн-сервісів: мобільні додатки для усіх різновидів гаджетів, СМС-інформування, електронна пошта, Контакт-центр, вайбер-боти тощо.

Однак, найпопулярнішим і найінформативнішим залишається Особистий кабінет на сайті 104.ua.

"Особистий кабінет споживача газу став сучасною альтернативою походам у газову компанію та чергам, - зауважує директор компанії Микола Тищук. - Адже тепер, коли вартість газу різна щомісяця, споживач усі зміни одразу отримує в своєму Особистому кабінеті та повністю контролює особовий рахунок та планує подальше використання енергоносія".

Користувачі Особистого кабінету отримують високий рівень захисту персональних даних, крім того, мають можливість відстежувати історію платежів, вносити показання лічильника, сплачувати з найменшою комісією та обирати для розрахунків найзручніший сервіс. Також Особистий кабінет особливо інформативний для отримувачів державної допомоги – пільговиків та субсидіантів, адже оперативно відображає усю необхідну інформацію щодо нарахувань та призначень.

Нагадаємо, що вперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон. Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала напередодні Дня Незалежності - 23 серпня і триватиме лише місяць, до 25 вересня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За вами стежать. У Луцьку поставлять тисячі «розумних» камер
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 18 вересня
Останні новини
Схожі новини