Біля ізолятора СБУ, де перебуває Міхеїл Саакашвілі, пікетують десятки активістів. ВІДЕО

Біля ізолятора СБУ, де перебуває Міхеїл Саакашвілі, пікетують десятки активістів. ВІДЕО

Біля ізолятора тимчасового тримання СБУ, де перебуває Міхеїл Саакашвілі, залишаються кілька десятків активістів. Будівлю ізолятора охороняють близько сотні правоохоронців Нацгвардії.

Для проїзду транспорту, який прибуває та від'їжджає від ізолятора, поліцейські і нацгвардійці організовують живий коридор.

Уночі під будівлею СБУ, де утримують Саакашвілі, між активістами та силовиками сталися сутички через те, що активісти хотіли розбити намет навпроти одного із виїздів із ізолятора тимчасового тримання. Після кількахвилинної суперечки із активістами, поліція взяла їх у кільце і відтіснила, забравши намет.

Колишньому голові ГУНП Луганської області Юрію Покиньбороді, у квартирі якого затримали Саакашвілі, жодних звинувачень поки не висунуто, про що він повідомив у зверненні на сторінці у Фейсбуку.

За інформацією прес-секретаря Генпрокурора Лариси Сарган, Міхеїлу Саакашвілі інкримінують порушення за ч 2. статті 256 ККУ (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності). У ГПУ заявили, що клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу для Саакашвілі у вигляді домашнього арешту. Сам Саакашвілі оголосив безстрокове голодування.

Адвокат Павло Богомазов припустив, що суд з обрання запобіжного заходу Саакашвілі може відбутися в понеділок, 11 грудня. У цей день спливають 72 години – у відповідності з нормами КПК.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пухлина почала рости: терміново збирають гроші на операцію Настусі Абрамчук
Наступна новина Папа Римський хоче змінити молитву “Отче наш”
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні