Пухлина почала рости: терміново збирають гроші на операцію Настусі Абрамчук

Пухлина почала рости: терміново збирають гроші на операцію Настусі Абрамчук

Останні обстеження маленької волинянки Настусі Абрамчук показали, що пухлина почала збільшуватися. Лікарі викликають на термінову операцію.

Про це йдеться на сторінці Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ у Facebook.

«Новини невтішні... Контрольне МРТ показало, що пухлина в мозку Настусі Абрамчук знову почала рости.. Турецькі лікарі проаналізували останні дослідження і викликають терміново на операцію в клініку MEDICALPARK...» – йдеться в дописі.

«Ризики операції дуже великі, але це єдиний шанс для Настусі одужати і стати на ноги... Батьки плачуть ... за ними остаточне рішення летіти з дитиною до Стамбулу і проводити хірургічне втручання.. Вибір за таких ризиків нелюдський... Настя плаче:«Хочу на Миколая та Новий Рік бути вдома...» – додають волонтери.

«Часу обмаль .. Нам ТЕРМІНОВО потрібно зібрати гроші, яких не вистачає на оплату операції.. ЛИШИЛОСЯ ЗІБРАТИ ВСЬОГО 4 800$!! Люди... допоможіть...» – благають у дописі.

КАРТКА ПРИВАТУ СЕРГІЙ АБРАМЧУК 4149 4996 4811 1977


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перемагають згуртовані: як рожищани отримали 50 тисяч гривень від міськради
Наступна новина Біля ізолятора СБУ, де перебуває Міхеїл Саакашвілі, пікетують десятки активістів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини