Біля Луцька горів будинок відомої тренерки

Біля Луцька горів будинок відомої тренерки

Через пожежу у селі Небіжка Луцької громади, яка трапилася у четвер, 8 грудня, близько півночі, постраждав будинок відомої тренерки Олени Чирук. 

Про це вона розповіла у коментарі виданню ВСН.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, повідомлення до служби 101 надійшло об 00.32. Рятувальники 6-і Державної пожежної частини з м. Ківерці та 25-і ДПРЧ м. Луцька в апаратах для захисту органів дихання від сильного задимлення першогчергово вжили заходів для рятування людей: двох дорослих громадян (подружжя) та їх сина 2013 року народження. Осередок пожежі знаходився на першому поверсі, отож через задимлення вогнеборцям довелось рятувати їх по висувній драбині.

Від госпіталізації вони відмовились. Вогнем знищено частково внутрішнє оздоблення стелі, майно і речі домашнього вжитку.

Олена Чирук розповіла, що пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

«Поставили на ніч заряджати ліхтарик, який лежав біля новорічної гірлядки. Пожежники сказали, що перебої з електрикою і сталося замикання. Не розуміємо, чому в щитку не вибило. Було дуже багато диму, чоловік проснувся від того, що щось тріщить. Збудив мене і побіг до сина. Дим проходив через двері, було важко дихати. Пожежники приїхали через 15 хв і ми спустились через драбину. Ліхтарик був металевий і ми не розуміємо, як таке сталось», – розповіла Олена.

Допомогти сім'ї можна, переказавши гроші на картку 5168 7573 6110 7131.

Зазначимо, Олена Чирук – тренер з аеробіки, персональний тренер, керівник проекту «Зміни себе за 8 тижнів», який вона в Луцьку проводить ще з 2015 року.

Читайте також: Грошей з бюджету не витрачатимуть: якою буде новорічна ялинка в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку родинам загиблих Героїв вручили державні нагороди. ФОТО
Наступна новина Затримали шахрая, який ошукав волинянку на 850 євро
Останні новини
Схожі новини