Затримали шахрая, який ошукав волинянку на 850 євро

Затримали шахрая, який ошукав волинянку на 850 євро

До поліції звернулася 75-річна лучанка та розповіла, що стикнулася із шахраями.

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині, близько 13 години до жінки зателефонували і повідомили, що буцімто її дочка потрапила в ДТП, отримала травму ніг, тому потрібні гроші на лікування. Голос у слухавці був дуже схожий на голос дочки і пенсіонерка довірилась зловмисникам.

Спритник діяв за відомою схемою «ваш родич потрапив у ДТП». У довірливої жінки йому вдалося забрати 850 євро.

За деякий час до неї прийшов невідомий, йому лучанка передала 850 євро. Отямившись, жінка все ж вирішила зателефонувати доньці і, як з’ясувалося, в аварію та не потрапляла. Про те, що сталося лучанки одразу ж повідомили поліції.

Поліцейські оперативно опитали свідків, переглянули відео з камер спостереження та відстежили маршрут зловмисника. Затримали шахрая менш, ніж за годину, ним виявився 30-річний мешканець Одеси. Гроші у чоловіка вилучили, його ж помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення шахраю підозри та обрання запобіжного заходу. Також тривають оперативні заходи щодо встановлення його спільників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцька горів будинок відомої тренерки
Наступна новина Показали, як працюють розвідники на кордоні з білоруссю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини