Біля Луцька на ходу загорілася машина. ФОТО

Біля Луцька на ходу загорілася машина. ФОТО

Біля Луцька сталася надзвичайна подія: у автомобілі, який рухався, сталося загорання. Загасити вогонь допомогли пожежники, які випадкого проїжджали повз місце події.

Про це в Facebook написала начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ЦЗД УДСНС України у Волинській області Ірина Варварук.

«Виїзд на пожежу закінчився хепіендом. Вогонь у салоні автівки загасили до прибуття пожежних 1-ї частини рятувальник з 2-ї частини і аварійно-рятувальної частини РЗ СП УДСНС в області», – розповідає вона.

«У вільний від роботи час, вони на трасі помітили пожежу легкового авто, зупинилися і діставши з багажника власної автівки два вогнегасника: літровий та 2-літровий, вмить загасили вогонь. Що не кажіть, а приємно, коли працюють професіонали! І да, вогнегасник в салоні авто дуже-дуже потрібен!» – написала посадовець та додала фото з місця події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пожежа на даху 5-поверхівки в Луцьку: на ремонт виділили 400 тисяч
Наступна новина «Укравтодор» зможе відремонтувати усі дороги України за 59 років. Дослідження
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні