Пожежа на даху 5-поверхівки в Луцьку: на ремонт виділили 400 тисяч

Пожежа на даху 5-поверхівки в Луцьку: на ремонт виділили 400 тисяч

Із міського бюджету хочуть виділити 400 тисяч гривень на ремонт згорілого даху багатоповерхівки, що на вулиці Стрілецькій.

Про це стало відомо у середу, 30 травня, на сесії міської ради.

Нагадаємо, 24 травня о 19:16 надійшло повідомлення про пожежу у цегляному п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Стрілецькій у Луцьку. За п'ять хвилин до місця події прибули працівники Частини спеціальної пожежної техніки. Під час розвідки з'ясувалося, що осередок пожежі знаходиться на горищі, вогонь перекинувся на дерев’яні конструкції покрівлі.

«Дах не протікає, але він у такому стані, що зиму не перестоїть. Заключення пожежників ми ще не маємо», - зазначив начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась.

ДИВИТИСЯ ФОТО І ВІДЕО З МІСЦЯ ПОЖЕЖІ

«Не думаю, що голуб або синиця прилетіли з недопалком і дах загорівся. Поки не буде причини загорання, то думаю, що не можна просто так давати гроші з бюджету, адже просто люди палитимуть дахи, аби їм зробили нові», - виступив депутат Луцькради Андрій Козюра. Також він запропонував, аби власники квартир взяли участь у співфінансуванні.

Проте рішенням більшості депутатів Луцької міської ради гроші на ремонт даху таки виділили.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Коли «смітник» у душі». У селі біля Луцька чоловік не за призначенням використав контейнер для скла
Наступна новина Біля Луцька на ходу загорілася машина. ФОТО
Останні новини
Схожі новини