Біля Луцька влаштовують благодійний ярмарок, аби зібрати гроші для 10-річного волинянина з ДЦП

Біля Луцька влаштовують благодійний ярмарок, аби зібрати гроші для 10-річного волинянина з ДЦП

24 жовтня, в неділю, о 12.00 годині волонтерський рух ім. Симона Киринейського Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря влаштовує благодійний ярмарок. Кошти збиратимуть для лікування й реабілітації 10-річного Богданчика Мацьохи, в якого діагноз ДЦП (дитячий церебральний параліч).

Організатори реалізовуватимуть кулінарні вироби, а всі виручені гроші передадуть батькові Богдана, йдеться на сторінці у фейсбуці Волонтерський рух Св. Симона Киринейського.

«Медики з міста Рівне оглянули хлопчика і впевнені, що його можна поставити ноги, щоб той самостійно ходив. Однак сума для цього – 150 тисяч гривень. Тато самостійно виховує чотирьох дітей, яких рідна матір покинула, він працює і дбає за них. Але 150 тисяч гривень – не підйомна сума для сім’ї», – йдеться у дописі.

Також небайдужі можуть переахувати кошти на картковий номер бабусі Світлани Мацьохи: 5168 7427 1605 8122 (Привтбанк).

Адреса монастиря, на території якого відбудеться благодійна ярмарка: Волинська область, Луцький район (колишній Ківерцівський), с. Жидичин, вул. Ковельська, 1.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 20 священників перейшли з Московського патріархату в ПЦУ
Наступна новина У Луцьку – величезна черга в одному з пунктів вакцинації
Останні новини
Схожі новини