БК «Липинський» запрошує на оглядини квартир

БК «Липинський» запрошує на оглядини квартир

На будівельному майданчику нового, житлового будинку «Липинський+» динамічно та стрімко відбувається будівельний процес. Поки мешканці нашого міста їдуть у довгоочікувану літню відпустку, ми активно будуєм для Вас нове житло.

Вибір нової домівки є доволі складним процесом для кожного. Для того, щоб легше було прийняти рішення, БК «Липинський» запрошує на оглядини квартир. Це допоможе самостійно переконатись у зручності планувань, оцінити реальні розміри квартири та з’ясувати такі важливі фактори житлового району як транспортна розв’язка, особливість розташування, краєвиди з вікон, інфраструктура та інші деталі. Хоч ми ще в процесі будівництва, рекомендуємо приїхати на оглядини в робочий час. Таким чином, ви самі побачите процес будівництва та зможете оцінити якість матеріалів. 

НА ЩО ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПРИ ОГЛЯДІ КВАРТИРИ

Обов’язково треба розпитати про будівельні матеріали.  Також не  останню роль грають краєвиди, що відкриваються з вікон, який ви споглядатиме кожного дня. Кількість світла в кімнатах та сторони світу, на які виходять вікна, також є важливими чинниками, на які слід звернути увагу.

Для прикладу, з вікон трикімнатних квартир в підїзді №2 відкриваються неймовірні краєвиди міста, а з 2 кімнатних квартир мешканці споглядатимуть мальовничі краєвиди с. Липини.

Також не оминіть увагою планування ванних кімнат та санвузлів, адже в них має бути достатньо простору для розташування усіх необхідних меблів та техніки. Побачити планування на власні очі – це  можливість впевнитися у правильному виборі свого житла, оглядини точно допоможуть вам з вибором омріяної квартири.

БК « Липинський» пропонує нашим потенційним клієнтам не оминути увагою планування трикімнатної квартири в житловому будинку « Липинський +», адже на дану квартиру діє знижена ціна - 14 500 грн./1м.кв.

Параметри квартири:

  • площа – 95.3 кв.м.
  • простора вітальна та кухня;
  • можливе перепланування квартири на свій  смак;
  • спальня і кухня з лоджією та панорамними вікнами;
  • дитяча кімната та окремий санвузол. 

У Вас є можливість суттєво зекономити, придбавши простір та ідеальне місце для життя Вашої родини. Не втрачайте змоги ретельно вивчити пропозиції нашого житлового будинку і обрати найбільш комфортний для себе варіант. А придбавши 3-кімнатну квартиру саме у нас – це
додаткова можливість отримати бажане і дуже вигідно.

Інформаційні центри:

  • с. Липини, вул. М. Заньковецької, 1;
  • с. Липини вул.. Січових Стрільців 2В.

тел. 095 571 56 56; 050 714 48 48.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олександр Пирожик подав у відставку
Наступна новина На «Бандерштаті» покажуть фільм про УПА
Останні новини
Схожі новини