Благодійний лот від Жадана – найдорожчиЙ в історії волинської Медіакави

Благодійний лот від Жадана – найдорожчиЙ в історії волинської Медіакави

Волонтерська ініціатива «Медіакава» (благодійний аукціон, де охочі можуть зробити свої ставки, аби позмагатися за зустріч з кумиром або просто цікавою для них людиною ) оголосила лот, яким став письменник і музикант Сергій Жадан. 

Організатор аукціону Мирослав Ватащук розповів Район.Культура, що рекорд «Медіакави» зі ставкою 201010 гривень побив лот від Жадана. Лот від письменника став 797-им в історії волонтерської ініціативи.

Початкова ставка була 150 гривень. Жадан викликав запеклу боротьбу між учасниками аукціону. Спершу перемогла ставка 55 тисяч гривень від Олексія Гібського з Харкова. Та переможець запропонував розділити свою перемогу із суперником Олегом Солонкою зі Львова, який поставив 50 тисяч. 

«Оплата завершена, але в мене є пропозиція до організаторів, розглянути варіант проведення двох зустрічей (тим більше буде подвійна допомога нашим хлопцям), звісно якщо у Олега є така можливість. Олег зі Львова, я з Харкова. Дуже символічно вийде», – написав Олексій у коментарях. 

Своєю чергою Олег не тільки погодився на таку пропозицію, а ще й додав, що зрівняє свою ставку разом з переможною. Чоловік пропонував погодився задонатити теж 55 тисяч гривень. 

Сергій Жадан не довго думав, і запропонував не два, а три переможці. Тож організатор визнав переможною й ставку в сумі 36010 гривень від жінки під ніком Kathi Pom. 

Та й на цьому розіграш не завершився. У коментарях зауважили, що четверта ставка з різницею всього у 10 гривень. На що Сергій Жадан відповів, що «готовий випити всю каву світу задля потреб ЗСУ» і погодився на 4 переможці.

Сюрпризом стала й відповідь четвертого учасника аукціону.

«Оце прочитав увесь чат і що обидва переможці заплатили по 55000 грн. У такому разі вважаю логічним, що третій переможець теж повинен зробити те саме. Особисто я готовий», – відповів Майк Мостовий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо про стан 18-річного робітника, якого врятували під час обвалу траншеї у Луцьку
Наступна новина У зоопарку Луцька народилося мавпеня. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини