Богатир з Волині на псевдо «Кабан» служить кулеметником у Волинській бригаді ТрО

Богатир з Волині на псевдо «Кабан» служить кулеметником у Волинській бригаді ТрО

Знайомтеся, пан Володимир на псевдо «Кабан» – кулеметник роти вогневої підтримки Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони.

Природа наділила чоловіка просто богатирськими параметрами: зріст 196-198 см, вага – 120-125 кг. Тож у юності Володимир активно займався важкою атлетикою, – йдеться на фейсбук-сторінці 100 бригади ТрО.

2017-го корінний ковельчанин підписав трирічний контракт зі Збройними Силами України. Служив у 39 зенітно-ракетному полку, брав участь в АТО/ООС.

Повернувшися до цивільного життя чоловік працював у сфері торгівлі, та дізнавшись про широкомасштабне вторгнення – добровольцем поспішив до військкомату.

Вже впродовж понад семи місяців Володимир та його бойові побратими дають прочухана ворогу за понад тисячу кілометрів від рідного Ковеля і рідної Волині:

У мене не було позиції захищати тільки Волинь. Вступаючи на військову службу ми присягали обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість. Був наказ – без вагань вирушили на Схід. Перемога буде за нами – і це без варіантів! Вони, звісно, ще трохи порипаються – але врешті-решт таки будуть змушені підняти свої нікчемні лапки догори!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни провели в останню земну дорогу 22-річного Героя Андрія Мельничука
Наступна новина Морпіх з Волині отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача Залужного
Останні новини
Схожі новини