Бойко заявив, що коли стане президентом, то поверне радянські фільми і «ВКонтакте»

Бойко заявив, що коли стане президентом, то поверне радянські фільми і «ВКонтакте»
Юрій Бойко і Віктор Медведчук на зустрічі із Дмитром Медведєвим в Москві

Кандидат у президенти від «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко заявив, що в разі перемоги на виборах скасує заборону на російські соцмережі та радянські фільми, частину з яких заборонили транслювати в Україні.

Про це пише Українська правда.

«Після виборів ми скасуємо всі заборони, введені за останні п'ять років на ТБ і в інтернеті, в кінотеатрах і на книжкових ринках», - заявив Бойко.

За його словами, не може бути вільною і демократичною країна, де забороняють «культові та улюблені всіма фільми».

«Громадяни України повинні самі вибирати, які фільми дивитися, які книги читати і якими соцмережами користуватися», - сказав кандидат.

Бойко вважає, що в епоху інтернету подібні заборони «безглузді».

«Скажіть, як загрожує національній безпеці «Майстер і Маргарита», «Гостя з майбутнього» або «Однокласники»?», - додав він.

На думку політика, коли керувати країною буде «нормальна влада», тоді в Україні забудуть «про цю дичини у вигляді заборон і квот».

Нагадаємо, 16 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких соцмережі «Вконтакте» і «Одноклассники», компанія «Яндекс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині врятували лебедя, який заплутався в браконьєрських сітках. ФОТО
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 29 березня
Останні новини
Схожі новини