Болгарія погасить 18% державного боргу біткоїнами. ВІДЕО

Болгарія погасить 18% державного боргу біткоїнами. ВІДЕО

В Болгарії внаслідок операції правоохоронці зупинили діяльність злочинної організації та вилучили чималу суму коштів в біткоїнах.

Агентство з протидії злочинності і Південно-Східний Європейський правоохоронний центр, арештували 23-ох учасників угруповання і конфіскували суму криптовалюти, що еквівалентна 3,5 мільярдам доларів. Правопорушники обрали біткоїн для зберігання коштів, оскільки власники криптовалютної біржі зберігають анонімність.

За допомогою п'яти корумпованих митників хакери встановили віруси на комп'ютерах болгарської митниці. Так вони отримали можливість віддаленого керування ними. Це дозволило ввозити товари без сплати податків. Коли на награбовані кошти придбали криптовалюту, то біткоїн коштував 2354 доларів. Зараз його ціна перевищила 18 тисяч доларів. Цієї неймовірної кількості біткоїнів, яка потрапила до рук уряду, вистачить, аби погасити 18% державного боргу Болгарії, який складає $16 мільярдів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директором краєзнавчого музею рекомендовано призначити Анатолія Силюка
Наступна новина Микола Федік: Заради «регіонала» Башкаленка рада пішла на порушення регламенту
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні