«Боротьба на молочному ринку – нечесна» – менеджерка «УгринівМолоко» Лариса Тодорук

«Боротьба на молочному ринку – нечесна» – менеджерка «УгринівМолоко» Лариса Тодорук
Менеджерка зі збуту і реклами торгової марки «УгринівМолоко» Лариса Тодорук (фото Район.Бізнес)

Виробнику молочної продукції «УгринівМолоко» важко на ринку, адже він не може конкурувати з іншими виробниками, яі ставлять нижчу, ніж у нього ціну, заявила менеджерка зі збуту і реклами торгової марки «УгринівМолоко» Лариса Тодорук (на фото) 

«Нам, як локальному бренду, пробитися на ринок важко. Не можемо конкурувати з постачальниками, які роблять неякісну продукцію і які дають нижчі ціни. Ми не можемо собі дозволити продавати молоко по десять гривень, якщо його собівартість виходить дев’ять гривень», – цитує менеджерку «УгринівМолоко» Бізнес.Район.

Важко входити в національні мережі, які мають свої приватні торгові марки і віддають перевагу національним постачальникам.

Проте ми намагаємось привернути до себе увагу якістю. Дуже гарно працює сарафанне радіо, тож за шість років нас вже трохи знають. Ми робимо дуже багато дегустацій по супермаркетах. Також беремо участь у виставках.

…Ми намагаємося донести до людей думку, щоб вони купували якісне і дбали про своє здоров’я, бо конкуренція висока і не завжди чесна. Наприклад, є такі фірми, які з інших областей приходять до нас і завойовують ринок негарними методами.

Виробляють продукцію з рослинних жирів і возять це на Волинь. От у цьому році управління освіти проводило тендер і уклало угоду з дистриб’ютором «Лодомерія» на постачання сиру у дитячі садочки. Є офіційні результати аналізів цього сиру і там цвіль перевищує норму у дві з половиною тисячі разів. Цей продукт не відповідає жодній вимозі ДСТУ. Вони, звісно, дають ціну набагато меншу, ніж ми, але там є вся таблиця Менделєєва. От як нам можна конкурувати з такими підприємствами? Тож вважаю боротьбу на молочному ринку абсолютно нечесною»

Довідково. Продкуцію торгової марки «УгринівМолоко» виробляє ПОСП імені Шевченка, що розміщене в селі Угринів Горохівського району.  Має статус спеціалізованої сировинної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування. У 2012 році підприємство розпочало власну переробку молока та виробництво молокопродуктів під торговою  маркою «УгринівМолоко».  Обладнання для молокозаводу виготовила та змонтувала ізраїльська фірма «ТЕССА». Завод, один з небагатьох в Україні має замкнутий цикл виробництва. Очолює підприємство заслужений працівник сільського господарства Андрій Турак.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ні патріархату, феміністку в кожну хату!» У містах України почалися жіночі марші рівності. ФОТО
Наступна новина Вибори Президента України: повний і остаточний список кандидатів
Останні новини
Схожі новини