Боротьба триває: Ізраїльські клініки відмовляються брати на лікування волинянина Романа Гальчика

Боротьба триває: Ізраїльські клініки відмовляються брати на лікування волинянина Романа Гальчика

За консультацію у лікуванні маленькому волинянину Роману Гальчику одна з клінік виставила рахунок, оплатити який сім’я хлопчика немає змоги.

Тож мама Світлана просить знову небайдужих людей про допомогу, – йдеться на сторінці «Гальчик Рома - боротьба за життя» у Facebook

Нагадаємо, днями стало відомо, що маленькому онкохворому Ромі не змогли допомогти італійські лікарі, тож батьки з дитиною повернулися на лікування в Туреччину. 

«Хоча ми зараз у Туреччині, ми всеодно в пошуку шляху для одужання сина», – пише у дописі мама хлопчика.

Наразі ведуться переговори із різними клініками, в тому числі з Ізраїлю, однак багато з них або відмовляли, або ж вартість їх послуг була захмарною.

«Сьогодні з однієї клініки отримали рахунок, це сума за перегляд наших документів та онлайн консультація, щоб не летіти до них. За ці гроші вони перевіряють всі висновки МРТ, розглядають попереднє лікування і на онлайн консультації вже скажуть, що вони можуть запропонувати», – додає Світлана Гальчик та просить небайдужих людей про допомогу. 

«Нам тяжко це все потягнути самим. Лікування раку, на жаль, довготривале та дороге. Це вже 9 місяць наша сім'я перебуває в постійному пошуку ліків, лікарень, грошей. Вже один раз ви нам допомогли, за що ми будемо все життя вам дякувати і молити в Бога за ваше здоров'я.
Дякуємо Вам за кожну гривню, за щиру молитву!» – пише у дописі волинянка.

Гальчик Юрій (тато) 5168 7573 1906 4871


Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку. 

Читати також: Метастази майже по всій голові, - мама онкохворого волинянина Романа Гальчика


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Савченко та Палиця вирішили, де взяти гроші на облаштування школи №27 в Луцьку
Наступна новина Відпочинок на Світязі, п'яна мати та операція лучанину, який зламав шию: ТОП-3 за 7 червня
Останні новини
Схожі новини