Здобудуть Перемогу, бо хочуть обійняти коханих: у князівській бригаді розповіли про своїх воїнів

Здобудуть Перемогу, бо хочуть обійняти коханих: у князівській бригаді розповіли про своїх воїнів

Вони знають, що рука побратима, яка тримає зброю, тверда і не схибить. Вони пригощають смачною кавою, і готові поділитися всім, що мають, не очікуючи нічого натомість. Вони цінують простоту і щирість у словах і у вчинках. Вони знайдуть дощовик, дім і час допомогти «своїм», навіть якщо бачать їх уперше. Бо прийняли рішення, що вони заслуговують на довіру.

Так кажуть у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого про своїх воїнів. 

«В їхніх очах – пронизливе розуміння війни і відблиски тяжких боїв на найважчих ділянках фронту. Але усмішки, коли знімають балаклави, теплі і сповнені тієї мудрості, що непритаманна їхньому віку, але дається у випробуваннях.Вони – Князівські воїни» – пишуть про побратимів на сторіннці 14-ї бригади.

Під шквальним вогнем вони утримували висоти Донбасу, піднімали синьо-жовтий прапор над звільненими містами і селами Харківщини, гнали ворога до кордону землями Слобожанщини, утверджуючи на весь світ торжество України і справедливості, міць 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Вони готові до чергового бою, готові знищувати окупантів, допоки ті не оговталися від попередньої поразки. Вони довіряють одне одному власні життя, і знають, що рука побратима, яка тримає зброю, тверда і не схибить. Вони воюють за Україну, за свої родини, і за весь цивілізований світ. Вони відчули кров ворога, і смак його страху, і чого би їм це не коштувало, доведуть розпочате до кінця, - здобудуть Перемогу. Бо хочуть нарешті обійняти коханих. Бо вони – Князівські воїни!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«Де був би цей священник з прихожанами, якби не «агресивні люди», які воюють», - Сергій Приходько


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький художник малюватиме «Квітку демократії» в Берліні
Наступна новина Kalush випустив нову пісню з польським репером Szpaku. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини