Луцький художник малюватиме «Квітку демократії» в Берліні

Луцький художник малюватиме  «Квітку демократії» в Берліні

Відомий луцький митець Андрій Кальков став одним із запрошених художників вуличного арт-проєкту «Стіна» (The Wall – Murals Across Europe and the Middle East),  який відбуватиметься у п’яти містах: Відні, Берліні, Женеві, Марселі та Анкарі протягом листопада -грудня 2022 року.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті «Луцьк – приємне відкриття».

У рамках цього проєкту10 художників з України та інших країн спільно створюють 5 муралів в Європі та на Близькому Сході.

Андрій Кальков разом з німецьким художником бере участь у створенні муралу «Квітка демократії» в Берліні.

Стіна – символ опору, стабільності та броні, яка відгороджує Європу від війни. Символічно, що зараз саме Україна є тією стіною. І саме прості українці своїми словами, діями чи то на полі бою чи то у тилу захищають свободу, незалежність і Батьківщину, показуючи усьому світу, що ми - стіна, яку ніщо не здолає.

Зазначимо, що яскраві та неординарні малюнки художника Андрія Калькова прикрашають низку стін у різних українських містах, а його стиль важко переплутати з будь-яким іншим. Митець творить «геометричні» малюнки у стилі оп-арт, які привертають увагу і не залишають нікого байдужим.

У самому центрі Луцька біля Галереї мистецтв теж є «фірмове» графіті від Андрія – малюнок є частиною теми «Круговорот». А зовсім поряд, у Центрі туристичної інформації та послуг, художник розмалював рецепцію — “волинянку”.

Читайте також: Режисер з Луцька знімає документальний фільм про українських християн


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зустріли полеглого Захисника з Нововолинська. ВІДЕО
Наступна новина Здобудуть Перемогу, бо хочуть обійняти коханих: у князівській бригаді розповіли про своїх воїнів
Останні новини
Схожі новини