Браслет чи ув'язнення? Печерський суд обирає запобіжний захід Міхеїлу Саакашвілі. ВІДЕО

Браслет чи ув'язнення? Печерський суд обирає запобіжний захід Міхеїлу Саакашвілі. ВІДЕО

Печерський районний суд столиці обирає запобіжний захід заарештованому екс-губернатору Одеської області Міхеїлу Саакашвілі. Перед початком засідання між охоронцями та прихильниками політика сталися сутички, які втім, не завадили розпочати процес вчасно. У слухані взяли участь народні депутати, у тому числі й Юлія Тимошенко. А от грузинського оператора суддя наказала вивести із кімнати за те що він, на її думку, перешкоджав судовому процесу. Михайло Саакашвілі висловив своє незадоволення місцем проведення судового засідання, нагадав про оголошене голодування та апелював до присутніх.
 

Хоча обвинуваченому суд відмовив у наданні більшого приміщення для розгляду справи, втім захисники Саакашвілі таки домоглися, аби його випустили з так званого «акваріуму». Натомість у справі почали з'являтися нові деталі. Втікач-бізнесмен Сергій Курченко, запис розмови із яким став основним доказом сторони обвинувачення, подав позов на генерального прокурора Юрія Луценка.
Він вважає його заяву про зв'язки з лідером руху нових сил наклепом. Натомість нагадав, що мав фінансові контакти з чинним президентом Петром Порошенком, коли у 2013 році купив у нього медіахолдинг за 400 мільйонів доларів.
 

Чи матиме ця інформація вплив на рішення суду та яким буде запобіжний захід для Михайла Саакашвілі має з'ясуватися до десятої вечора, адже тоді за законом спливає час утримання Саакашвілі у слідчому ізоляторі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Телефонні шахраї продовжують видурювати гроші у волинян
Наступна новина Астролог розповів, чого не можна одягати в Новий рік
Останні новини
Схожі новини