У Києві через Саакашвілі штурмують Верховну Раду. ВІДЕО

У Києві через Саакашвілі  штурмують Верховну Раду. ВІДЕО

У Києві проходить «Марш за майбутнє», під час якого прихильники лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі штурмують Верховну Раду України. 

Як повідомляє Politeka, з Михайлівської площі у Києві колона рушила до наметового містечка біля стін Верховної Ради, пише znaj.ua

Відповідне рішення мітінгувальники прийняли після повідомлень про штурм "містечка", однак інформація про штурм не підтвердилася. Як з'ясувалося, Нацгвардія без конфліктів повернула більше десятка щитів, які раніше у них забрали.

Зараз будівлю Верховної Ради перебувають під охороною Нацгвардії і поліції, силовики щільно оточили парламент. Деякі з учасників маршу прицілюється в правоохоронців сніжками.

18 лютого висловити свою незгоду з діями нинішньої влади вийшли тисячі українців по всій Україні. Масштабні акції проходять у Вінниці, Харкові та Одесі. В Чернівцях прихильники Михайла Саакашвілі спалили опудало президента України Петра Порошенка.

Акція на підтримку Саакашвілі відбулася й у Луцьку.

 
Ситуація під Верховною Радою

Частина прихильників Саакашвілі прийшла під Раду нібито через "штурм" Подробиці ➡ https://goo.gl/QtFmPb

Posted by "Українська правда" on Sunday, 18 February 2018

Фото: znaj.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Важка пенсія: як часто волинські пенсіонери подорожують за кордон. ВІДЕО
Наступна новина Масляна у Луцькому замку на світлинах Віктора Чухрая
Останні новини
Схожі новини