Бред Пітт планує спільних дітей з новою коханою, – ЗМІ

Бред Пітт планує спільних дітей з новою коханою, – ЗМІ

Схоже на те, що Бред Пітт вже оговтався після розлучення з Анджеліною Джолі, адже за словами інсайдерів, актор не проти, аби його нова кохана Нері Оксман народила йому дітей.

За словами інсайдера, Бред Пітт вже остаточно оговтався після розриву з Джолі, і не останню роль в цьому зіграла нова кохана зірки, 42-річна архітекторка Нері Оксман. За словами інсайдерів, пара задумалася про спільних дітей, йдеться у виданні Gossipcop.

"Пітта не покидає думка про те, що він може ще стати батьком десятьох дітей, про яких мріяв будучи в шлюбі з Анджеліною Джолі", – розповів інсайдер, додавши, що Бред вже навіть запропонував нової коханої варіанти: завагітніти природнім шляхом або звернутися до послуг сурогатної матері.

У свою чергу близькі Анджеліни Джолі переконані, що якщо вона дізнається про поповнення в новій сім'ї колишнього чоловіка, то буде розлюченою.

"Анджеліна буде в люті, коли дізнається про бажання колишнього чоловіка мати дітей з іншою жінкою. Для неї досі складно змиритися з тим, що у Бреда є Нері. Однак новина про дітей її приголомшить остаточно", –говорить джерело.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі і Бред Пітт одружилися 23 серпня 2014 року в каплиці на Лазурному Березі в колі членів сім'ї та друзів. Відносини акторів почалися в 2005 році на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт", а про заручини вони повідомили в 2012-му. У пари шестеро дітей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому дворі висадили фруктові дерева та пофарбували дитячий майданчик. ФОТО
Наступна новина Росія ігнорує мінські угоди: Європарламент голосує за додаткові санкції РФ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні