Британію накрило снігом. ВІДЕО

Британію накрило снігом. ВІДЕО

Сильні снігопади у різних частинах Великої Британії призвели до перебоїв у роботі аеропортів та русі наземного транспорту. Найбільш постраждав Уельс, де випало до 28 сантиметрів снігу. Опади супроводжуються сильним вітром. Через погіршення умов на дорогах водіям радять утриматися від поїздок на велику відстань. Декілька трас довелося перекрити.
Через заметіль постраждали і колії. Національне управління залізниці попередило про можливі затримки потягів. Негода призвела до затримок рейсів в аеропорту Манчестера. Летовище Бірмінгема взагалі тимчасово припинило роботу через те, що злітну смугу засипало снігом.
При цьому, за прогнозами синоптиків, найближчим часом буря не припиниться. Також очікується зниження температури на понад 10 градусів за Цельсієм. На півдні Англії також вирує негода – але цей регіон накрили рясні дощі і поривчастий вітер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку люди налаштовані на джаз, - гурт з Австралії The Necks  
Наступна новина У Луцьку вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні