Бруківку Le Bruk продають за зниженою ціною. Встигніть до 1 липня

Бруківку Le Bruk продають за зниженою ціною. Встигніть до 1 липня
Бруківка «Цеглинка»

Популярну бруківку «Цеглинка» сірого кольору від луцької торгової марки Le Bruk продають зі знижкою 15%. Акція діє лише до 1 липня.

Які особливості цієї бруківки?

✔️ Проста і строга форма «Цеглинки» підходить для класичного дизайну тротуарів, дворів, пішохідних доріжок, проїжджої частини, міських майданів і вулиць – фактично для будь-якої території.

✔️ Сіру «Цеглинку» легко поєднати із кольоровою бруківкою, що дає можливість створювати величезну кількість варіантів викладки. Можливі кольори: сірий, чорний, зелений, червоний, оливковий, жовтий, коричневий, помаранчевий.

✔️ Цією бруківкою можна «малювати» справжні картини, створювати орнамент у модерному чи народному стилі. «Цеглинкою» легко вимостити популярний візерунок «вишиванка».

До речі, плиткою «Цеглина»  від Le Bruk викладена головна пішохідна вулиця Луцька – Лесі Українки. Для «вишитого» орнаменту тут використали сіру та червону бруківку.

✔️ Товщина: 60 мм. Така плитка легко витримує навантаження легкового транспорту.

✔️ Тривалий час експлуатації, легкість монтажу та гарантія 5 років.

Скільки коштує?

Базова ціна – 199 гривень за квадратний метр, а на час акції – 169 гривень. Тобто виходить економія – 30 гривень на квадратному метрі.

Нещодавно Le Bruk запустили нову лінію із виготовлення бруківки оригінальної форми «Носталіт». Як вона виглядає і які має особливості – читайте за посиланням.

Якщо ви хочете придбати бруківку, звертайтесь до виробника Le Bruk

Адреса: м. Луцьк, вул. Вахтангова, 12

Телефон: 067 334 1112, 050 678 82 55.

Сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/brukivkalebruk/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцький ЦНАП на роботу привели собак. Тепер там трудяться Шанель і Санта
Наступна новина Скільки грошей зібрали під час луцького молитовного сніданку
Останні новини
Схожі новини