У луцький ЦНАП на роботу привели собак. Тепер там трудяться Шанель і Санта

У луцький ЦНАП на роботу привели собак. Тепер там трудяться Шанель і Санта
Шанель на робочому місці

На роботу в Луцький ЦНАП привели собак. Так цнапівці підтримали флешмоб «Візьми собаку на роботу».

Нових працівників ЦНАПу презентували у фейсбуці. 

Це – Санта і Шанель. Чотирилапих прихопили з собою до ЦНАПу адміністратор відділу реєстрації бізнесу Дарина Глущенко (у неї Санта) та заступник начальника ЦНАПу Тетяна Книш (у неї Шанель). 

Санта

«Собаки вже встигли посидіти у директорському кріслі, видати кілька наказів та обдарувати усіх працівників гарним настроєм. Ми закликаємо українців брати собак на роботу не задля розваги. Фактично, домашній улюбленець – це тварина, яка постійно сидить сама вдома. А ми прагнемо показати компаньйона, який може завжди бути поруч», – розповіли в установі.

Довідково. Традиція брати собаку на роботу зародилася у США у 1999 році — відколи його започаткувала американська організація Pet Sitters International. Акція має на меті заохотити компанії дозволяти працівникам приходити на роботу зі своїм собакою принаймні в одну п'ятницю щороку. В Україні акцію започаткували у 2013 році та проводять щороку. У 2018 році участь в акції «Візьми собаку на роботу» взяли 475 собак у 53 містах.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українців попереджають про можливу вірусну атаку. Як її уникнути
Наступна новина Бруківку Le Bruk продають за зниженою ціною. Встигніть до 1 липня
Останні новини
Схожі новини