«Хочу зробити в Луцьку медичну силіконову долину», - бізнесмен Віктор Корсак

«Хочу зробити в Луцьку медичну силіконову долину», - бізнесмен Віктор Корсак
Віктор Корсак

Голова правління групи компаній Volwest Group (мережа супермаркетів «Наш край», РЦ «Адреналін-Сіті», Музей сучасного українського мистецтва Корсаків) Віктор Корсак розповів про плани відкрити у Луцьку медичний технопарк і розвивати на його базі медичні стартапи.

Про це він розповів в інтерв’ю засновнику артцентру «Я Галерея» Павлу Гудімову.

«Зараз дуже цікава ситуація в медицині. З одного боку – COVID, з іншого – реформа. Ми хочемо створити медичний технопарк – робити стартапи, щоб виводити нові технології, відкрити мережу клінік. Не знаю, як в фінансовому плані, але це дуже цікаво. По-перше, в мене є розуміння, як це зробити, а по-друге, такого ще немає в Україні», – сказав бізнесмен.

«Хочу медичну силіконову долину тут зробити», – додав він.

Раніше Віктор Корсак розповідав, що технопарк повинен включати акселератор, бізнес-інкубатор, навчальні та медичні заклади, наукові інституції.

«Ціни у нас на медичні послуги у рази нижчі світових. А рівень лікарів досить пристойний. Чому б нам не забрати частину коштів від Ізраїлю? Адже ми не гірше інших можемо надавати послуги із стентування, шунтування, трансплантації органів, малоінвазивних оперативних втручань, стоматології, лікувати онкологію», – стверджує автор ідеї про медичний технопарк.

Наразі не називаються терміни втілення ідеї.

Зауважимо, Віктор Корсак має медичну освіту і починав свою кар’єру в якості хірурга, викладав у Тернопільському медичному училищі, захистив кандидатську в галузі медицини.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вірменія оголосила загальну мобілізацію
Наступна новина За добу виявили понад 2,5 тисячі українців, заражених коронавірусом. Серед них волинян – 143 
Останні новини
Схожі новини