Будинок, земля та кредити: що у декларації поліцейського з Волині, затриманого на хабарі

Будинок, земля та кредити: що у декларації поліцейського з Волині, затриманого на хабарі
https://www.facebook.com

Затриманий на хабарі начальник Любешівського райвідділу поліції Олег Матчук за минулий рік офіційно заробив 135,589 тис. грн, із яких 134,189 тис. грн – зарплатня та 1,4 тис. грн – соціальні виплати.

Про це стало відомо із його декларації про доходи, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, за повідомленням прокуратури, правоохоронець вимагав та всього одержав понад 2 тисячі доларів США неправомірної вигоди за безперешкодне перевезення територією району незаконно видобутого в сусідній області каміння бурштину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Стало відомо ім'я начальника райвідділу поліції, який погорів на хабарі

Його дружина Лілія Матчук 2017 року отримала 45,6 тис. грн заробітної плати за основним місцем роботи.

Відповідно до даних, які містяться в декларації правоохоронця за 2017 рік, він одружений і має двох доньок. Із родиною проживає у Підгайцях Луцького району. Дружина Лілія Матчук працює інженером Центру інформаційних технологій та комп’ютерного тестування Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У власності Олега Матчука – дві земельні ділянки у Підгайцях і Крупі Луцького району площею 1200 та 694 кв. м відповідно, а також житловий будинок у Підгайцях площею 240 кв. м.

На держслужбовця зареєстрований ВАЗ 2111 2007 року випуску (номінальна вартість – 35 тис. грн), а на його дружину – RENAULT MEGANE 2012 року (номінальна вартість авто – 160 тис. грн).

У декларації Олега Матчука немає відомостей про наявність у подружжя готівки чи банківських вкладень. Натомість правоохоронець вказав, що має три непогашені кредити на загальну суму 110 тис. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Станьмо пліч-о-пліч»: місцеві ради Волині просять владик МП взяти участь в Об'єднавчому соборі
Наступна новина Як у селі біля Луцька реєстрували кандидатів на голову громади. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини