Будівельники «Луцьксантехмонтажу» долучилися до великодньої толоки

Будівельники «Луцьксантехмонтажу» долучилися до великодньої толоки

Будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536» долучилась до загальноміської луцької толоки.

Працівники підприємства прибирали узбіччя вздовж вулиці Володимирської на межі Луцька та села Забороль у п’ятницю, 23 квітня.

Заступник генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Сергій Машевський каже, компанія з року в рік долучається до подібних ініціатив. Цього разу вона пристала на пропозицію заборольського старости Валерія Боярського.

«Ми – соціально відповідальне підприємство. Завжди відгукуємось на такі прохання, бо самі розуміємо, що луцька громада повинна бути чистою і доглянутою. На жаль, не всі люди це розуміють – багато хто смітить. Але, якщо ми хочемо жити в гарній європейській країні, то мусимо змінювати ситуацію на краще», – розповів Сергій Машевський.

Представник компанії каже, «Луцьксантехмонтаж №536» постійно прибирає та окультурює території поблизу своїх житлових комплексів, адже комфорт мешканців і сусідів – один із пріоритетів.

За дві години будівельники назбирали більш ніж 30 великих мішків сміття на узбіччях. Долучилися до прибирання також учні заборольської школи.

Читати також: «Приїхав я, на 40-му була пшениця…». Віктор та Ігор Чорнухи. Розмова над старими світлинами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьких прикордонників, які знущались над твариною, відсторонили від роботи
Наступна новина У Луцьку відновлюють маршрут №32. Ще один новий – запускають
Останні новини
Схожі новини