Будівництво в Україні подорожчало майже на 18%

Будівництво в Україні подорожчало майже на 18%

Ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) в Україні в січні 2018 року порівняно з аналогічним періодом 2017 року зросли на 17,5%, повідомляє Державна служба статистики, – пише УНІАН

За даними Держстату, найбільше зросли ціни на будівельно-монтажні роботи у сфері будівництва інженерних споруд – на 22,8%, а також у сфері будівництва нежитлових будівель – на 18,7%.

Найменше збільшилася вартість будівельно-монтажних робіт у сфері будівництва житлових будинків – на 16,4%. При цьому вартість БМР в січні 2018 року порівняно з груднем 2017 року зросла на 2,6% (у грудні вартість відносно до листопада зросла на 1,3%).

Найбільше зростання цін на БМР у січні зафіксовано в сфері будівництва трубопроводів, комунікацій та ліній електропередач – на 3,7%.

У Держстаті зазначили, що дані наводяться без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частині зони проведення антитерористичної операції.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі пропав волинянин, який воював в АТО
Наступна новина Курс валют на 13 березня: долар і євро продовжують падати
Останні новини
Схожі новини