Бустерне щеплення можна отримати на робочому місці. Як це організувати

Бустерне щеплення можна отримати на робочому місці. Як це організувати

Якщо на підприємстві є принаймні 20-30 людей, готових зробити бустерне щеплення від коронавірусу, вакцинальна бригада може приїхати і зробити це просто в офісі компанії.

Про це стало відомо у середу, 12 січня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

Нагадаємо, з 6 січня в Україні дозволили робити бустерне щеплення усім, в кого з часу вакцинації минуло пів року.

«Дослідження в Канаді, Великобританії та інших європейських країнах довели, що через 15 тижнів після другої дози рівень захищеності знижується з 80% до 34%. Введення ж бустерної дози знову підвищує захист до 75-80%. Бустерна вакцинація проводиться вакцинами Moderna або Pfizer. Записатися можна у центрі вакцинації або у свого сімейного лікаря», - сказала заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

З її слів, наразі бустерне щеплення від коронавірусу отримали 546 волинян. Якщо на підприємстві є понад 20-30 охочих пройти бустерну вакцинацію, бригада може це зробити на виїзді. Зокрема, 12 січня такою можливістю скористалася обласна державна адміністрація.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку руйнується найдавніший житловий будинок, який є пам'яткою національного значення
Наступна новина «Надії все менше». На Волині небайдужі досі шукають зниклого безвісти пенсіонера
Останні новини
Схожі новини