Солдата з Волині, який встановив прапор у селі на Харківщині, нагородили орденом «За мужність»

Солдата з Волині, який встановив прапор у селі на Харківщині, нагородили орденом «За мужність»

Воїна Сергія Лященка з Володимира, який служив у лавах князівської 14 бригади й уже повернувся до цивільного життя, нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Відповідний указ від 30-го березня опублікували на сайті Офісу президента, пише «Буг»

«За особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм постановляю:

Нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня ЛЯЩЕНКА Сергія Олександровича – солдата», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення Сергій самостійно пішов у військкомат, хоча мав проблеми зі здоров’ям. Маючи музичні здібності, Лященка відправили до 14 бригади в оркестр, де він пробув півтора місяця. Але військовий не хотів проходити службу у Володимирі, він рвався туди, де відбуваються військові дії. Служив аеророзвідником, брав участь у звільненні окупованих міст та сіл, в одному з яких саме він повертав український стяг на адмінбудівлю.

На фронті отримав поранення. На початку року, повернувшись із Харківщини, Сергій звільнився зі служби, яку проходив у 14 бригаді, та приступив до адвокатської практики, якою він і займався до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Був у гарячих точках з перших днів великої війни: повідомили про загибель ще одного волинянина
Наступна новина Вимагали кошти в людей і збували наркотики: на Волині судитимуть патрульних
Останні новини
Схожі новини