Частина футболістів «Волині» забрала документи, коли дізналася про перевірку на детекторі брехні

Частина футболістів «Волині» забрала документи, коли дізналася про перевірку на детекторі брехні

Багато футболістів луцької «Волині» прийшли забирати свої документи відразу після того, як новий тренер Віктор Богатир заявив, що всіх футболістів перевірить на детекторі брехні щодо договірних матчів.

Про це Віктор Богатир заявив під час свого інтерв'ю ІА Волинські новини.

На питання журналіста про те, чому наставник команди вирішив попрощатися з багатьма талановитими виконавцями, зокрема з Шаповалом, Ляшенком, Никитюком, він відповів: Скажу, що Ляшенка ми не хотіли відпускати, він сам виявив бажання піти. Ця розмова була ще в грудні, він просто прийшов і сказав, що в нього є пропозиція з закордону, втім ми його не відпускали, взяли на збір, але, якщо футболіст не хоче грати в команді, то я ж не можу його заставити, тому в нас не було бажання його відпускати, адже ми бачили, що він перспективний, талановитий футболіст.

Щодо інших гравців, то я не хотів би нікого звинувачувати, але в мене є підозри в тому, що «Волинь» брала участь в матчах, у яких відбувалася нечесна гра. В мене є підозра, а це значить, що ти вже не довіряєш тим людям. Коли я очолив команду, то сказав, що всіх перевірю на детекторі брехні. Аби ви розуміли, то більшість з них прийшло одразу забирати документи. Якщо людина нічого не боїться, то для неї, що детектор брехні, що якісь наклепи, не мають ніякого значення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка обурена рекламою про сурогатне материнство у міських маршрутках
Наступна новина На Волині знайшли труп чоловіка, який пролежав більше місяця
Останні новини
Схожі новини