Частина Луцька – без гарячої води до кінця вересня

Частина Луцька – без гарячої води до кінця вересня
джерело фото: ar.volyn.ua

Лучани, які отримують послуги від центрального теплового пункту на проспекті Соборності,40, залишилися без гарячої води до кінця вересня.

Про це повідомляють у ДКП «Луцьктепло».

Зокрема, як повідомляють на підприємстві, не відновили послугу гарячого водопостачання для споживачів ЦТП на проспекті Соборності, 40. Здійснення аварійних ремонтних робіт потребує значно більшого часу. Очікуваний час відновлення послуги – кінець вересня.

Також, як повідомлялося раніше, на одну добу зупинили роботу котельні на вул. Карбишева, 2 для проведення робіт на тепломеханічному обладнанні.

Частину запланованих робіт виконали і для більшості споживачів котельні надання послуги постачання гарячої води відновили. Однак, в процесі виявилося, що для виконання інших аварійних робіт необхідно більше часу. Відтак, роботу центрального теплового пункту (ЦТП) на вул. Федорова, 4-в не відновили. Працівники планують завершити роботи впродовж сьогоднішнього дня.

Додатково повідомляють про відсутність послуги гарячого водопостачання у частини споживачів на проспекті Соборності та вулиці Кравчука, підключених до ЦТП на вулиці Кравчука, 26-г. Причина – ліквідація витоку в будинку №26-б, що на вулиці Кравчука. Роботи проводить ЖЕК №8.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завод з виробництва утеплювальних матеріалів ігнорує екологічну службу
Наступна новина Курс валют на 14 вересня: долар і євро зросли в ціні
Останні новини
Схожі новини