Через авіаудар на Рівненщині не працює радіо та телебачення

Через авіаудар на Рівненщині не працює радіо та телебачення
Фото ілюстративне

Поблизу Рівного ворожі ракети влучили у телевежу. Наразі цифрове ефірне T2 теле- та радіомовлення в Рівному і Рівненському районі не працює.

Про це на своїй фейсбук-сторінці по відомив мер Рівного Олександр Третяк.

За його словами, окрім ефірного мовлення отримати доступ до українських телеканалів можна іншими способами. Супутникове телебачення транслює національні канали і їх можна там дивитися. Доступ до мовлення безкоштовний.

«Кабельні мережі Тріолан, Ланет, Воля транслюють національні і регіональні телеканали. За можливості - використовуйте медіасервіси, наприклад YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv доступ до українського телебачення тепер теж безкоштовний. Знайдіть бажаний канал в застосунку або на вебсторінці улюбленої платформи.

Працюють youtube канали - онлайн трансляції на сторінках українських та місцевих телеканалів. Знайдіть у мобільному додатку або на вебсторінці на Youtube бажаний канал.

Користуйтеся онлайн-радіо на Інтернет сторінках мовників та в мобільних додатках. Наприклад , radioplayer.ua», – зазначив мер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Внаслідок авіаудару окупанти пошкодили телевежу на Рівненщині
Наступна новина Сергія Жадана висунули на Нобелівську премію з літератури
Останні новини
Схожі новини