Через ажіотаж на українських заправках виник дифіцит пального

Через ажіотаж на українських заправках виник дифіцит пального
Фото умовне з відкритих джерел

Через початок війни з Росією в Україні почався ажіотаж на заправках, що спричинило зростання цін на пальне та загальний дефіцит палива. Про це під час оперативного брифінгу повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

Про це повідомляє «ZAXID.NET».

«Маємо спекулятивний високий попит, тому є дефіцит палива. Зараз думаємо, як вирішити ці питання, тобто, де, як і в якій кількості будемо завозити це пальне на автозаправки», – сказав Михайло Подоляк.

На автозаправках «ОККО» дизпальне коштує від 34 до 37 грн/л, бензин А-95 та А-92 по 36-39 грн/л та 36 грн/л відповідно, газ на заправках мережі можна купити за 19,65 грн. Крім цього, мережа ввела обмеження на пальне – не більше 20 л на одну машину.

«Тобто 20 літрів це максимум, який ми будемо відпускати на одне авто. Прохання поставитися з розумінням також до того, що транспортні засоби вищезгаданих служб ми будемо заправляти поза чергою», – повідомляють у «OKKO».

На заправках «WOG» дизпаливо коштує 36-37 грн/л, А-95 – майже 37 грн/л, А-95 – 37-38 грн/л, газ – 19,95 грн/л.

Заправки «Авіас» продають бензин А-95 по 35-36 грн/л, А-92 – 34,95 грн/л, дизпаливо – 33,95 грн/л, газ – 34 грн/л.

На заправках «Socar» бензин А-95 коштує 36 грн 94 коп./л, А-92 – 36,48 грн/л, дизпаливо – 39,98 грн/л.

У мережах заправок «Укртранснафта» дизпаливо та газ коштують по 34 грн/л, А-95 – 35,50 грн/л, А-92 – 35 грн/л.

«АЗК «Grand Petrol» тимчасово призупинили роботу через технічні проблеми. Техпідтримка мережі працює над тим, щоб АЗС якнайшвидше відновили роботу.

Нагадаємо, з 24 лютого весь громадський транспорт у Луцьку буде здійснювати перевезення пасажирів по графіку вихідного дня (50% рухомого складу від планової кількості транспорту на маршруті).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку створили мобілізаційний штаб
Наступна новина З території Білорусі випустили чотири балістичні ракети
Останні новини
Схожі новини