Через кір у Луцьку не працювали 5 шкіл. ВІДЕО

Через кір у Луцьку не працювали 5 шкіл. ВІДЕО
Джерело фото: Кореспондент

Протягом минулого тижня у Луцьку не працювали 5 шкіл через спалах кору.

Про це розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру Лариса Дудковська «Суспільному».

За її словами, всього за період жовтня-листопада призупинили навчання в 12-ти закладах освіти області. Через спалахи кору останній тиждень не працювало 5 навчальних закладів в місті Луцьку, решка у Луцькому та Ковельському районах.

«На сьогодні в області реєструються спалахи у навчально-виховних закладах, в побуті. Слід сказати, що у листопаді локалізовано і ліквідовано 5 спалахів: 4 з них у навчально-виховних закладах, 1 – у побуті», – розповіла вона.

Загалом на Волині медики реєструють в день до 20 нових випадків захворювання на кір.

 
На Волині медики реєструють в день до 20 нових випадків захворювання на кір

На Волині медики реєструють в день до 20 нових випадків захворювання на кір ,- розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру Лариса Дудковська. З її слів, в області триває друга хвиля поширення цієї хвороби. Частіше хворіють діти, які не мають повного вакцинального комплексу, каже Лариса Дудковська. За словами Лариси Дудковської, всього за період жовтня-листопада призупинили навчання в 12-ти закладах освіти області. Через спалахи кору останній тиждень не працювало 5 навчальних закладів в місті Луцьку, решка у Луцькому та Ковельському районах.

Posted by UA: Волинь on Monday, 3 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять допомогти волинянину, який готується до хіміотерапії
Наступна новина Триває будівництво другого будинку у ЖК «Парковий квартал». ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини