Просять допомогти волинянину, який готується до хіміотерапії

Просять допомогти волинянину, який  готується до хіміотерапії

Жителю села Бихів Любешівського району Степану Андрусику , якому видалили шлунок і частину стравоходу, збирають кошти на продовження лікування і реабілітацію.

Про це повідомила Олена Набойчик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що 2 листопада для чоловіка у Мінську в науково-практичному онкологічному іституті ім. Алєксандрова зробили складну операцію з видалення шлунку і 12 см стравоходу.

«У Мінск поїхали на обстеження 31 жовтня, а через 2 дні прооперували, тягнути не було куди, адже страшна хвороба рак уразила 2 життєвоважливі органи. Ще у квітні Степан Іванович звернувся в обласну лікарню, тоді на Пасхальному тижні його прооперували видалили поліп на стравоході. Тепер Степан Іванович учиться жити по новому, адже харчується як дитина, рухається мало. Та курс реабілітації тільки розпочався, попереду ще хіміотерапія», - йдеться у дописі.

Щоб продовжити життя тата, чоловіка і дідуся родина зважилась на великі позики. На операцію пішло більш ніж 200 тисяч гривень. Пенсіонери мали свої заощадження, ще допомогли діти та, навіть, цих грошей не вистачило на лікування. 

Реквізити для допомоги:

Карта «Приватбанк» 5168742703804207 Домашич Віта Степанівна (донька) «Ощадбанк» 26205760348069 Андрусик Степан Іванович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Птахи «Цуманської пущі»: показали галасливих мартинів. ФОТО
Наступна новина Через кір у Луцьку не працювали 5 шкіл. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини