Через коронавірус нардеп сидітиме в самоізоляції до 12 березня

Через коронавірус нардеп сидітиме в самоізоляції до 12 березня
Нардеп Олег Волошин

Народний обранець від «Опозиційної платформи – За життя» Олег Волошин вже здав тест на коронавірус. Річ у тім, що український парламентар контактував нещодавно зі своїм французьким колегою Жаном-Люком Рейтцером, у якого виявили коронавірус.

Про те, що Волошина відправлять на обсервацію, повідомила нардеп від «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар у фейсбуці, інформує 24 канал.

За її словами, втрутитися навіть довелося спікеру Ради Дмитрові Разумкову та секретареві РНБО Олексієві Данілову.

Олег Волошин стверджує, що абсолютно здоровий. За його словами, результати експрес-тестів щодо усіх вірусів респіраторної групи негативні. Він опублікував відповідний документ із підтвердженням завідуючої інфекційного відділення Олександрівської лікарні.

Читати також: У Луцьку перенесли міжнародний конкурс через коронавірус

Водночас Волошин вирішив побути в самоізоляції до четверга, 12 березня, коли закінчиться 14 днів після його зустріч з французьким депутатом. Він стверджує, що на момент його розмови з Райтцером, у того не було симптомів простуди.

«Якщо результати аналізів взятих у мене мазків будуть раніше – значить, буду вільною людиною раніше», – сказав Волошин.

Волошин також поскаржився на зловтішання українських політиків і ЗМІ з приводу цього випадку.

27 лютого Волошин у фейсбуці опублікував допис про візит до Парижа. Наразі він є прихованим, але у мережі можна знайти збережений скріншот.

«Шикарний краєвид за вікном кабінету колеги з Національної асамблеї Жана-Люка Рейтцера, звичайно, викликає заздрість, але не відволікає від головного: підготовки першої чотиристоронньої зустрічі парламентського виміру нормандського формату»,
– писав тоді представник ОПЗЖ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відкрився новий магазин «Сім23»
Наступна новина «Подобається орієнтувати людей у складних питаннях». Чим живуть працівниці «Волиньгазу»
Останні новини
Схожі новини