«Подобається орієнтувати людей у складних питаннях». Чим живуть працівниці «Волиньгазу»

«Подобається орієнтувати людей у складних питаннях». Чим живуть працівниці «Волиньгазу»
Колектив Центру обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» у місті Луцьку

Колектив Центру обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз» у місті Луцьку на 95% складається з жінок. Саме вони щодня зустрічають споживачів та надають консультації з приводу питань газопостачання.

З нагоди свята весни фахівчинямиі міського ЦОКу розповіли про роботу у «Волиньгазі», особистий розвиток та улюблені заняття. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Оксана Ткачук уже 13 років працює в АТ «Волиньгаз». Роботу в газовій сфері вона обрала невипадково.

«Одного разу я зіткнулась із юридичними проблемами. Мені незаконно відмовили у працевлаштуванні. Оскільки я цього не знала, то просто опустила руки та пішла. Після цього випадку мені дуже захотілося стати юристом, аби досконало знати свої права та допомагати іншим у них розумітися. Саме тому в теперішній роботі мені найбільше подобається спілкуватися з людьми, інформувати їх та допомагати зорієнтуватися в складних питаннях. Коли людина з полегшенням каже, що після моїх пояснень їй усе зрозуміло, тоді усвідомлюю: я на правильному шляху».

Оксана Ткачук

«У роботі із клієнтами найважливіші щирість, людяність і професійний підхід», – вважає Ольга Тимощук, провідна фахівчиня Центру обслуговування клієнтів у місті Луцьку.

«Волиньгаз» – клієнтоорієнтована компанія, тому нам неабияк важливий зворотній зв’язок. Ми докладаємо всіх зусиль, аби розв’язати проблеми споживача, покращувати рівень обслуговування та донести всю важливу інформацію».  

Ольга Тимощук

Робочими секретами ділиться Ольга Мельничук.

«Коли людині не все одразу зрозуміло, я беру аркуш паперу і малюю схему. Споживач на власні очі бачить суму, яку він сплачував за доставку газу колись і тепер. Ця різниця взимку дійсно суттєва».

Ольга Мельничук

«Наша компанія сприяє особистому розвитку працівників, крокує у ногу з часом. Один із прогресивних напрямків – впровадження онлайн-сервісів. Вони допомагають заощаджувати час та цілодобово стежити за станом рахунків за газ.  В особистому кабінеті на сайті 104.ua (https://104.ua/ua/registration), у додатках 104 Mobile (для Android та іOs), чат-боті 7104ua, що у Viber, можна передати показання лічильника та сплатити за газ швидко, просто і без будь-яких черг», – розповідає Ірина Єзерська.

Ірина Єзерська

Проте не роботою єдиною живуть фахівчині Центру обслуговування клієнтів у місті Луцьку. Олена Гуляй, до прикладу, займається виготовленням в’язаних іграшок. Ольга Руденко любить читати, а Оксана Ткачук відвідує клуб здорового харчування.

Варто зауважити, що за форматом європейського зразка на Волині працюють сім Центрів обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз». Вони обслуговують понад 30 тис. споживачів міст і прилеглих районів.

ЦОК – це майданчик для взаємодії з клієнтами. Для вирішення будь-якого газового питання усі охочі можуть прийти сюди й отримати консультацію менеджера. Центри облаштовані м’якими диванчиками, кондиціонером, кулером, кава-машиною.

Електронна черга розподіляє потоки клієнтів за характером питань з метою запобігання утворення черг. Тонкі монітори, термінал і банкомат дають можливість інтерактивно вирішити ряд питань стосовно перевірки даних і здійснення оплат. 

Читати також: З початку року аварійна служба «Волиньгазу» відреагувала на майже 2000 викликів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через коронавірус нардеп сидітиме в самоізоляції до 12 березня
Наступна новина Цитра. Вільна кішка для вільних людей із луцького джаз-клубу. КІТ НА ОФІСІ
Останні новини
Схожі новини