Через несправний ліфт у Сімферополі загинула мати з дитиною

Через несправний ліфт у Сімферополі загинула мати з дитиною

У багатоквартирному будинку на вул. Балаклавська, 81 в Сімферополі зірвався ліфт, в якому матір з шестимісячною дитиною.

Люди загинули на місці.

Трагедія сталася сьогодні, повідомляє "Комсомольская правда".

"Ми живемо на 9 поверсі. Наташа з Вовою вийшли на прогулянку. За кілька хвилин дружина зателефонувала мені з ліфта. Кричить у трубку, що нашого малюка в живих немає! Сльози, істерика. Нашому синові всього півроку. Я нічого не зрозумів, що сталося, і побіг до них", - розповів чоловік і батько Олег. 

За його словами, ліфт застряг між третім і четвертим поверхами. На допомогу його дружині і дитині прибігли чоловіки, звідкись притягли лом - хотіли допомогти відкрити двері. Але ліфт немов сказився.

"Дружина намагалася вийти з малюком, але коляска застрягла в отворі. Виходить, і коляска, і дружина стояли в отворі - між самим ліфтом і майданчиком. І в цей момент ліфт різко смикнувся і поїхав вниз. Він смикався - вниз і вгору. Спочатку розчавило сина, а потім і дружину! Не можу повірити, що їх вже немає в живих", - плакав батько.

Сім'я виховувала трьох дітей, старшій дочці 16 років.

Читати також: Смерть через несправність ліфта: у Луцьку загинула жінка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Транзит російського газу дає Україні до 3 мільярдів доларів на рік
Наступна новина Ігор Алексєєв розповів, чи готовий завтра йти на вибори у Луцьку
Останні новини
Схожі новини