Ігор Алексєєв розповів, чи готовий завтра йти на вибори у Луцьку

Ігор Алексєєв розповів, чи готовий завтра йти на вибори у Луцьку

Член Луцького міськвиконкому Ігор Алексєєв переконує, що його політична позиція завжди була абсолютно чіткою і називає себе націоналістом. Про це він розповів у інтерв’ю в рубриці Людина часу на сайті видання Перший.

Зокрема, він підтвердив, що завжди підтримував діяльність патріотичних громадських організацій і політичних партій, які притримуються твердого право-центризму.

«Я людина, яка з плином часу все сильніше розуміє, що тільки поміркований націоналізм може витягнути будь-яку країну з кризи. Тому я вважаю себе націоналістом і абсолютно ґрунтовно можу пояснити, що націоналізм є одним з ключів і стовпів виживання будь-якої держави», - переконаний Ігор Алексєєв.

Разом з тим, він запевнив, що наразі не бачить такої політсили, з якою міг би вже завтра йти на вибори.

«Я не можу зараз стверджувати так, чи ні. На даний момент я не готовий… Бо момент ідеалізму в мені залишився однозначно. Але з кожним роком його стає все менше. Для того, щоб я пішов на вибори, мені треба хоча б частково вірити в ідеї і прагнення політичної сили», - заявив Ігор Алексєєв.

Як розповів в інтерв’ю член виконкому, він почав свою політичну кар’єру з «Варти руху» у 1989 році. Повернувшись з армії він став неформальним членом на той час Соціал-національної партії України. Згодом - членом організації «Патріот України». Такж за плечима політика – «ПОРА» та УДАР, від яких він балотувався у депутати.

Читайте також: Людина Часу – Ігор Алексєєв: «У нас в країні навіть вартість молока – заполітизована»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через несправний ліфт у Сімферополі загинула мати з дитиною
Наступна новина Заборону болгарської вакцини мають скасувати, бо дитина померла не від неї, – МОЗ
Останні новини
Схожі новини