Через новий штам коронавірусу Польща призупиняє авіасполучення із Британією

Через новий штам коронавірусу Польща призупиняє авіасполучення із Британією

Представник польського уряду Петро Мюллер повідомив, що Польща починаючи з опівночі 22 грудня призупиняє авіасполучення з Великою Британією через виявлення нового штаму коронавірусу

Про це він написав у Twitter, інформує Еспресо.

«З міркувань безпеки авіарейси з Великої Британії в Польщі будуть припинені опівночі з понеділка на вівторок», – повідомив Мюллер.

Крім того, глава МОЗ Польщі Адам Недзельський повідомив у Twitter про своє розпорядження головному санітарному інспектору Польщі робити тести на коронавірус всім бажаючим, хто нещодавно повернувся з Британії.

Зазначимо, серед іноземців у Британії проживає найбільша польська діаспора – близько мільйона чоловік.

14 грудня глава МОЗ Великобританії Метт Хенкок повідомив, що британські вчені виявили новий, мутований, тип коронавірусу, який поширюється швидше відомих штамів. Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що нова мутація коронавірусу на 70% заразніша, ніж інші види вірусу.

Нагадаємо, 20 грудня Нідерланди та Бельгія закрили авіаційне та залізничне сполучення з Великою Британією, де було виявлено новий агресивний штам коронавірусу.

Німеччина також вирішила до кінця 2020 року призупинити авіасполучення із Великою Британією, де розповсюджується новий штам коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу виявили 316 волинян із коронавірусом. Одужало – 331
Наступна новина Була в гостях і додому не повернулася. Розшукують 22-річну лучанку
Останні новини
Схожі новини