Через ремонт Ковельського мосту - великі затори. Чиновники кажуть, це «до кінця вересня»

Через ремонт Ковельського мосту - великі затори. Чиновники кажуть, це «до кінця вересня»

Ремонт на Ковельському мості затягують. Там постійні корки

Через ремонт Ковельського мосту в Луцьку постійні затори. Водії нарікають, що доводиться з дому виїжджати на дві години пізніше. А чиновники не називають точну дату завершення робіт.

Про це йдеться у сюжеті Сфери ТВ.

У час пік Ковельський міст нагадує великий мурашник. Ще до 8-ї ранку щодня – там великі пробки. В черзі стоять десятки машин.

Міст, що на вулиці Ковельській, ремонтують близько двох років.  Водії, котрі курсують цим шляхом, вже навчились прокидатись на годину, а то й дві раніше, підрядники гарантують владі, що от-от буде, так би мовити, "квітка". Роботи на Ковельській виконує буковельська фірма "ПБС".

Заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк, каже, що з 8 ранку і до пізнього вечора там постійно працюють люди. За його словами, до кінця жовтня ремонт завершать.

Щоправда, журналісти під час знімання сюжету о 8.30 застали лише одного працівника, який просто ходив вздовж дороги. Про решту робітників, на бетонній перегородці, хіба що нагадували жилетки та рукавиці.  

До слова, з приводу завершення робіт на цьому мості, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад за кілька хвилин після Миколи Осіюка, озвучує нову дату. Каже, «підрядник сказав, що це буде до кінця вересня».

Відразу після цього планують розпочати ремонт мосту на вулиці Шевченка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі депутати проголосували за приєднання Прилуцького до обласного центру
Наступна новина Місто на Волині оголосило «війну» волохатій гусені
Останні новини
Схожі новини