Через смертельні аварії на Волині перевіряють перевізників. ФОТО

Через смертельні аварії на Волині перевіряють перевізників. ФОТО
джерело фото: https://www.facebook.com/volyntv

Управління Державної служби України з безпеки на транспорті у Волинській області через масштабні аварії у Миколаївській та Житомирській областях у посиленому режимі перевіряє перевізників.

Про це стало відомо 24 липня під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Керівник управління Віталій Конончук розповів, що з початку року огляд провели у 3955 транспортних засобах, у чверті усіх перевірених автівок виявили порушення, через що на водіїв склали сотні актів, приписів та постанов. Бюджет від сплати штрафів поповнився на 596 тисяч гривень.

Також фахівці управління перевірили безпечність 107 залізничних переїздів, на яких також виявили порушення. Особливу увагу звертали на габаритний контроль, який здійснюють на Волині на семи майданчиках.

Віталій Конончук подякував жителям Карпилівки, які зупинили у своєму селі лісовоз, маса якого перевищувала 51 тонну. «Катастрофічно бракує працівників. На контрольних функціях на сьогоднішній день задіяно тільки шість працівників. У зв’язку з трагічними подіями на минулому тижні наш підрозділ переведений у режим посиленої роботи», – сказав Конончук.

Він додав, що лише за період з 20 липня перевірили півсотні транспортних засобів, у 31 одному виявили порушення.

ФОТО: Суспільне Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять прихистити кошенят, яких викинули посеред дороги. ФОТО
Наступна новина Як місячне затемнення вплине на здоров'я та самопочуття
Останні новини
Схожі новини