Кожен четвертий автобус їде з порушенням: результати перевірки пасажирських перевезень на Волині

Кожен четвертий автобус їде з порушенням: результати перевірки пасажирських перевезень на Волині

На Волині інспектори Укртрансбезпеки з 4 по 31 серпня проводили перевірку пасажирських перевезень. За цей час перевірили 153 автобуси та склали 40 адміністративних матеріалів.

Кожен четвертий автобус їде з порушенням, розповів Суспільному начальник обласного відділу Держслужби України з безпеки на транспорті Тарас Шендюх.

Найбільше порушень зафіксували у сфері режиму роботи та відпочинку водіїв. За правилами, водії автобусів мають працювати чотири з половиною години, відпочивати 45 хвилин і далі можуть продовжувати роботу.

"Під час перевірки виявили 33-ох водіїв, які ці правила порушили, — каже Тарас Шендюх. — На них склали адмінпротоколи. Водіям загрожує штраф у розмірі — 340 гривень".

Ще шість протоколів склали через відсутність у водіїв певних видів документів про режим руху, техогляд та інші. За таке порушення передбачений штраф — 17 тисяч гривень.

"Водіям надходить повідомлення про наявність штрафу і вони мають його сплати, або ж можуть оскаржувати його через головний відділ Укртрансбезпеки, або ж у суді", — каже Тарас Шендюх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за грабіж судили молдаванина
Наступна новина Понад півмільйона гривень стягнуть з працівниці Волинської митниці через її службову недбалість
Останні новини
Схожі новини