Через «Ягодин» пропускатимуть лише вантажівки та тимчасово автобуси

Через «Ягодин» пропускатимуть лише вантажівки та тимчасово автобуси

Через «Ягодин» пропускатимуть лише вантажівки та тимчасово автобуси. Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі на рівні Міністерств інфраструктури та прикордонних і митних відомств України та Республіки Польща.

Про це повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Зустріч відбулася вчора, 20 червня, в пункті пропуску «Дорогуськ», у рамках
функціонування робочої групи «Відкритий кордон». Сторони обговорили порядок проведення спільних заходів щодо підвищення пропускної спроможності пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ».

Задля пришвидшення пропуску через кордон вантажівок та зменшення черг перед цим пунктом пропуску, прийнято рішення, що з 27 червня цього року в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запроваджується оформлення лише вантажних транспортних засобів. 

Водночас транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонн та легковий транспорт буде перенаправлятися в інші пункти пропуску.

Для руху порожніх вантажівок будуть виділені окремі смуги.

Через «Ягодин» пропускатимуть і рейсові автобуси. Їх оформлення у цьому пункті пропуску буде здійснюватися до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску «Краківець».

Крім того, на зустрічі обговорили ряд питань щодо роботи контрольних служб та забезпечення необхідними технічними засобами для проведення огляду транспорту.

Також розглядалося питання можливості організації спільного огляду в автомобільних та залізничних пунктах пропуску.

Читайте також: Через «Устилуг» почали пропускати вантажівки

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 100 днів на фронті: пресслужба 14 бригади провела конференцію у Володимирі
Наступна новина В 11 разів перевищив норму. У Луцьку зупинили п’яного водія
Останні новини
Схожі новини