Чи буде на Волині показувати 112 канал

Чи буде на Волині показувати 112 канал

Позбавлення ліцензії телеканалу «112 Україна» стосується лише його цифрового мовлення. Трансляції в інтернеті та у кабельних мережах залишаться незмінними.

Про це заявили в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення, пише «Громадське».

«У цифрі не буде мовлення тільки тих регіональних компаній, ліцензії яких сьогодні (26 вересня) розглядали. Нацрада надсилає лист провайдеру. Коли він його отримає, він його (сигнал) і вимкне. Вимикає сигнал провайдер, це не через півроку, це в найближчий час», — заявили у відомстві.

Йдеться про компанії ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «ТВ Вибір», ТОВ «Лідер ТВ», ТОВ «Партнер ТВ».

Згідно з держреєстром суб’єктів інформаційної діяльності, ці компанії розповсюджують сигнал «112 Україна» на Київ, Харків. Дніпро, Львів, Чернігів, Вінницю, Кривий Ріг, Полтаву, Херсон, Суми, Ужгород, Луцьк, Черкаси, Івано-Франківськ, Хмельницький, Мукачево та прилеглі райони.

Також цифрове мовлення телеканалу за рішенням Нацради припинять в містах Донецької та Луганської областей, зокрема в Маріуполі, Краматорську, Костянтинівці.

У Нацраді уточнили, що в інтернеті, в кабельних мережах та у супутнику канал продовжить мовити без змін.

Нагадаємо, 26 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовилася продовжувати ліцензію телеканалу «112 Україна». Попри рішення Нацради, телеканал заявив, що буде продовжувати роботу. Також телеканал назвав дії Нацради «незаконними», а саму Нацраду — «нелегітимним органом влади».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студентські квитки і посвідчення водія будуть електронними
Наступна новина У Луцьку повітря брудніше, ніж в Запоріжжі і Краматорську
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні