Чи достатньо ви знаєте про те, що таке мікрокредит онлайн?

Чи достатньо ви знаєте про те, що таке мікрокредит онлайн?

Чи достатньо ви знаєте про те, що таке мікрокредит онлайн?

Негайно потрібні гроші? Отримати їх на картку можна буде вже через 15 хвилин! Цю можливість надає компанія “Ваша Готівочка”, на сайті якої успішно оформили позики онлайн тисячі українців та миттєво владнали свої фінансові проблеми. Ви так само можете це зробити!

Кредитний партнер “Ваша Готівочка” надає кошти всім

Ознайомтеся з пропозицією компанії “Ваша Готівочка” ближче, щоб в будь-який момент мати можливість звернутися до неї за фінансовою підтримкою. Вона, безумовно, допоможе Вам позичити кошти до зарплатні та миттєво перекаже потрібну суму на банківську картку.

Скористатися сервісом “Ваша Готівочка” може будь-яка людина: з неідеальною кредитною історією, з неофіційним працевлаштуванням та з низьким рівнем доходу. Головне, щоб вік потенційного позичальника був в межах від 18 до 70 років, у нього були український паспорт, ІПН, а також пластикова картка одного з банків нашої країни.

“Ваша Готівочка” пропонує чудові умови, щоб взяти позику онлайн

Позичальники розраховують на будь-яку суму від 200 до 7000 гривень. Витрачати фінанси вони можуть на власний розсуд, не повідомляючи цільового призначення позики. Треба звернути увагу, що новим клієнтам компанія “Ваша Готівочка” надає особливі умови кредитування — першу позику під 0,01%. Під час повторного звернення відсоткова ставка вже буде складати 2% на день від тіла кредиту.

Мікрокредитування дозволяє оперативно покривати екстрені розтрати та користуватися коштами декілька тижнів до зарплати. “Ваша Готівочка” позичає гроші на період від 1 до 16 днів. Якщо буде потрібно, то можна здійснити пролонгацію, сплативши тільки нараховані відсотки.

Неочікувані витрати більше не стануть хвилюючим моментом в житті, адже ви будь-якої миті зможете знайти на них кошти.

Оформити онлайн позику в “Ваша Готівочка” можна елементарно

Далі пропонуємо ознайомитися з алгоритмом заповнення заявки на позику. Отже, що необхідно робити, коли споживач заходить на онлайн сервіс компанії “Ваша Готівочка”:
● Відкрити сайт МФО.
● У кредитному калькуляторі на головній сторінці вибрати зручні для себе умови
кредитування.
● Далі, новим клієнтам необхідно пройти швидку реєстрацію, а постійним — авторизуватися у «Особистому кабінеті». Якщо споживач тільки починає співпрацю з компанією, то потрібно коректно заповнити анкету з персональною інформацією (паспортними даними, ІПН, контактами, реквізитами пластикової карточки). Під час повторного звернення — підтвердити актуальність особистих даних та надіслати заявку на розгляд. 

● Отримати вже свої фінанси.

Компанія миттєво розглядає кожен запит та, якщо заявка заповнена достовірно й без помилок, то, звісно ж, вона підтверджує кредит. Зверніть увагу, що відсоток успішного оформлення позики через офіційний сайт “Ваша Готівочка” становить цілих 99%! Після цього компанія повідомить рішення у SMS. Воно неодмінно вас порадує — заявка на позику схвалена. Буквально через декілька хвилин на баланс банківської картки надійде необхідна сума.

В яких життєвих ситуаціях можна скористатися послугою “Ваша Готівочка”?

Інколи фінансів не вистачає навіть на елементарне: транспортні витрати, купівлю продуктів або ліків, оплату комуналки тощо. Кредитний сервіс “Ваша Готівочка” пропонує варіант вирішення нагальних питань, який точно допоможе українцям вибратися з фінансової кризи.
Оперативно подолати проблеми з грошима можна за допомогою онлайн кредитування. Щоб скористатися цією послугою, знадобляться тільки паспорт, ідентифікаційний код, банківська картка та МФО “Ваша Готівочка”. Завдяки тому, що компанія працює в режимі 24/7, кожен може скористатися її сервісом та в будь-який момент взяти позику онлайн. Звернувшись до МФО можна заощадити свій час, а також зберегти сили та нерви. Окрім цього, сервіс надає клієнтам інші можливості, наприклад, такі як:
● кредитування на гнучких та лояльних умовах;
● легке та зрозуміле заповнення форми заявки;
● переказ кредиту на банківську картку за 15 хвилин.

Компанія “Ваша Готівочка” пропонує клієнтам період користування грошима від 1 до 16 днів. Перевагою для них буде те, що вони зможуть погасити позику достроково або, навпаки, продовжити кредитний період. Здійснювати пролонгацію кредиту можна необмежену кількість разів на такий саме період. Єдина умова — для цього необхідно погасити суму нарахованих відсотків.

Щоб дізнатися, скільки складатимуть відсотки, компанія створила спеціальний калькулятор, який розташований на сайті МФО. Оскільки нові клієнти отримують позики під 0,01%, то для них відсоткова ставка за користування фінансами становитиме декілька копійок в день. Повторним клієнтам кредити надаються під 2% в день від всієї суми.

Тепер ви знаєте, що дистанційне оформлення кредиту може допомогти отримати фінанси дуже швидко, надаючи можливість користуватися послугами надійного кредитного сервісу в будь-який момент. Якщо у вас залишилися запитання, щодо кредитування в “Ваша Готівочка”, то їх можна задати фахівцям компанії, які з радістю вас проконсультують.

Звертайтеся! Ознайомтеся з послугами “Ваша Готівочка” та оформіть позику на картку швидко та з комфортом через офіційний сайт компанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, хто стане керівником «швидкої» на Волині
Наступна новина «Це недопустимо». У Луцькраді відповіли на петицію про збереження Старого ринку
Останні новини
Схожі новини