Чи треба ставати на військовий облік чоловікам-переселенцям у Луцьку

Чи треба ставати на військовий облік чоловікам-переселенцям у Луцьку

Чоловіки призовного віку, які стали внутрішніми переселенцями, зобов’язані стати на військовий облік у Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Про це розповів міський голова Ігор Поліщук, пише «ВолиньPost». Він зауважив, що натрапив у соцмережі на допис лучанки на цю тему. Тож вирішив відреагувати.

За словами Ігоря Поліщука, з першого дня, коли у Луцьк стали приїжджати люди, які тікали з-під обстрілів, департамент соціальної політики при видачі довідки про статус вимушено переміщеної особи одразу направляє інформацію щодо такої особи у територіальні центр комплектування та соціальної підтримки (раніше – військкомат). Далі ж військкомат вживає заходів щодо постановки такої особи на облік.

«Жодного випадку, коли б департамент соцполітики не повідомив, не було. Вся інформація є у військкоматі. Ми як орган місцевого самоврядування здійснюємо все, що в межах наших повноважень.

За тих, хто не бере довідку ВПО і не стає на облік, відповідає військкомат. Якщо людина цього не робить то має нести відповідальність відповідно до закону», – сказав Поліщук.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні від дій окупантів вже загинула щонайменше 161 дитина
Наступна новина Мінус 18 300 окупантів. Втрати російської армії від Генштабу ЗСУ
Останні новини
Схожі новини