Чи запроваджуватимуть в Україні воєнний стан

Чи запроваджуватимуть в Україні воєнний стан
Олексій Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що наразі в Україні підстав для запровадження воєнного стану немає. Олексій Резніков запевнив, що причин для паніки і "пакування валіз" немає.

Про це він сказав ефірі програми "Свобода слова", пише ТСН.

"Я переконаний, що для введення такого особливого режиму підстав сьогодні немає. Тільки заради того, щоб нормувати медійний простір, ні в якому разі робитися це не може. Ми живемо в демократичній країні і вчимося проходити такі випробування", — зазначив Резніков.

Очільник Міноборони вважає, що ця "криза" має інформаційний характер і Україна вийде з неї сильнішою.

"Воєнний стан вводиться, якщо є безпосередня агресія, вторгнення. Я сподіваюся, що такого вторгнення не відбудеться", — додав він.

Нагадаємо, президент Росії Путін за останні кілька днів додав додатковий військовий потенціал уздовж кордону з Україною, а також у районі Білорусі. Водночас офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков заявив, що війська південного та західного військових округів, які межують з Україною, почали повертатись у місця постійної дислокації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пентагон каже, що Путін додає військовий потенціал поблизу України і в Білорусі
Наступна новина Минулоріч волиняни купили майже тисячу нових автівок. Лідером стала Toyota
Останні новини
Схожі новини