Чим особливий ЖК «Омега» в Одесі

Чим особливий ЖК «Омега» в Одесі
Фото ілюстративне

Мрієте про нову квартиру в Одесі? Тоді вас можуть зацікавити пропозиції від ЖК «Омега» в Одесі, з якими ви можете ознайомитися на сайті budova.ua.

Квартири з цікавим плануванням для маленьких і великих сімей, зручні двори від забудовника з колосальним досвідом – прекрасна можливість вирішити житлове питання.

Переваги квартири в новобудові

Бажаючи придбати нерухомість, багато хто стикається з дилемою: купити квартиру на вторинному ринку або все-таки вкластися в новобудову.

Чому варто звернути увагу саме на нові будинки

Архітектори і дизайнери розробляють унікальне планування відповідно до сучасних тенденцій в області інтер’єрних рішень. Зараз попитом користуються ергономічні квартири, де кожен квадратний метр можна використовувати максимально функціонально.

  • Комплексна забудова

Зазвичай забудовник вибирає собі великі площі для робіт, щоб спорудити цілий масив будинків. Тому квартира в такому комплексі в перспективі доповниться близькістю дитячих садків, шкіл, магазинів.

  • Інфраструктура

Кожен будинок не просто стоїть осібно: до нього додаються паркінги або парковки, дитячі майданчики, парки або сквери, де можна погуляти з дітьми, увечері насолодитися відпочинком.

  • Зручні умови покупки

Сучасні забудовники пропонують лояльні умови покупки. Наприклад, ви можете отримати іпотеку, розстрочку при купівлі нерухомості в новобудові.

  • Ви – перший власник житла

Купуючи квартиру в новобудові, ви є її першим власником. Ніякої «кредитної історії», ніяких приписаних в ній людей, яких доводиться видаляти через суд.

  • Вигідні ціни

Може здатися, ніби квартира на вторинному ринку коштує дешевше, ніж в новобудові, проте, якщо ви плануєте в ній ремонт, то вартість демонтажу і, можливо, капітальної заміни всіх комунікацій поступово виведе вас на ту ж ціну, що в новобудові. Крім того, варто взяти до уваги, що термін експлуатації нової квартири тільки починається, а у вторинного житла може наближатися до кінця.

  • Можливість індивідуалізації планування

Зазвичай ще на етапі будівництва ви можете звернутися до будівельної компанії, щоб під час зведення вашої квартири було перенесено той чи інший дверний отвір, стіну.

Купуючи нерухомість у будівельній компанії, ви повністю виключаєте всі ризики по документації і передачі коштів. Залишається тільки чекати здачу нерухомості в експлуатацію, щоб почати ремонтні роботи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибух на «РівнеАзоті». Стан повітря цілодобово моніторять
Наступна новина «Інвестор» збудує новий житловий комплекс у Володимирі-Волинському
Останні новини
Схожі новини